Häiriökartta

Kartalta näet sähkönjakelussa olevat häiriöt. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista emme saa tietoa järjestelmiimme. Päivitä tilanne napauttamalla tästä tai selaimesi päivitä-painikkeella.

Kouvola (Valkeala) Haukivuori Sulkava Punkaharju Hirvensalmi Hartola Mäntyharju Juva Mikkeli Pieksämäki Hankasalmi Kangasniemi Toivakka Laukaa Joutsa Korpilahti Leivonmäki Vaajakoski Luhanka Savonlinna Kerimäki Enonkoski Savonranta Savonlinna-keskusta Rantasalmi Joroinen Puumala Ruokolahti Savitaipale Suomenniemi Ristiina Jaala Pertunmaa Heinola Sysmä

Hae osoitteella:

Alueella vikakeskeytys
Alueella työkeskeytys

Punaisella taustavärillä on esitetty ne alueet, joilla on ainakin yksi vikakeskeytys ja sinisellä ne alueet, joilla vain työkeskeytyksiä. Klikkaamalla alueen nimeä taulukossa tai kartassa pääset näkemään ko. alueen tilanteen tarkemmin.

Sähköttömien asiakkaiden lukumäärän kehitys

Sähköttömien talouksien määrä

Koko Suomen sähkökatkot yhdessä palvelussa

Energiateollisuuden karttapalvelusta näet lähes kaikki Suomen sähkökatkot. Palvelussa ovat mukana ne sähköverkkoyhtiöt, jotka tarjoavat tietoa katkoista karttapalveluna >> www.sähkökatkokartta.fi.

Häiriötiedotteet tekstiviestillä Järvi-Suomen Energian verkkoalueella

Tekstiviestipalvelun käyttäjänä saat käyttöpaikkaasi koskevat vika- ja työkeskeytystiedotteet klo 06-23 välisenä aikana reaaliaikaisesti puhelimeesi. Tekstiviestipalvelun saat käyttöösi lähettämällä tekstiviestin JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200. Esimerkiksi jos käyttöpaikkanumerosi on 123456 ja asiakasnumerosi 654321, tekstaa JSE AVAA 123456 654321

Tilaa tai muuta palvelun asetuksia Helmi-palvelussa

Voit myös tilata tekstiviestin ja muuttaa asetuksia Helmi-palvelussamme, kohdassa `Tilaa häiriötiedote`. Helmi-palvelun kautta voit tilata tekstiviesti-ilmoituksen myös yöaikaan tai lisätä puhelinnumeroita, joihin haluat ilmoitukset sähkökatkoista. Myös sähköpostitiedotteen tilaaminen on mahdollista.

Keskeytä tai jatka keskeytettyä viestipalvelua

Palvelun väliaikainen keskeytys onnistuu lähettämällä tekstiviesti JSE KESKEYTÄ siitä numerosta, johon palvelu on rekisteröity. Jos haluat jatkaa keskeytettyä viestipalvelua, lähetä tekstiviesti JSE JATKA

Näin ilmoitat muutoksista

Jos matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu, lopeta ensin nykyinen tilauksesi ja tilaa palvelu sen jälkeen uusilla yhteystiedoillasi. Helpointa on tehdä muutokset Helmi-palvelumme `Tilaa häiriötiedote` -sivulla. Tiedotteiden tilauksen voit lopettaa ja tilata uudelleen myös matkapuhelimellasi. Lopeta tilaus lähettämällä vanhalla matkapuhelinnumerollasi tekstiviesti JSE KESKEYTÄ numeroon 18200. Tilaa palvelu sen jälkeen uudella matkapuhelinnumerollasi lähettämällä tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.